Een baan!!!

Hey hallo,

Om te beginnen ff iets anders... Gisteren zag ik toevallig op internet dat het bij jullie in NL 2 graden is??? En om jullie ff jaloers te maken... hier is het iedere dag rondom de 30 graden en zonnig!! :P

Zoals de titel al aangeeft heb ik een baan! Het is wel een klote baan, maar het levert toch geld op en ik kan gegarandeerd 3 weken werken en hopelijk ook wat langer.

Vanaf dinsdag begin ik bij een advocatenbureau. Ze hebben zes jaar lang een zaak gehad en hebben deze uiteindelijk bij de hoge raad verloren. Nu de zaak over is moeten ze de vertrouwelijke documenten teruggeven aan de eigenaar of vernietigen. Mijn werk is de vertrouwelijke documenten uit hun archief te halen.

Alle documenten zijn gecodeerd en ze hebben een lijst gemaakt met welke codes vertrouwelijk zijn. Ik moet van de documentatie dus alleen de code bekijken en kijken of hij tussen de lijst staat en als dat het geval is moet ik de document eruit halen en deze vervangen met een blaadje waarop staat dat dit document eruit is gehaald vanwege vertrouwelijk informatie. Omdat ze alles gedigitaliseerd hebben, zodat ze al hun documenten op een laptop kunnen zetten, moet ik dit ook veranderen in de computer. Dit wordt dus een saaie baan... lang leve de IPod!!!

Na 6 jaar procederen hebben ze maar liefst 350 dozen vol met documentatie. Hierdoor ben ik samen met 4 anderen verzekerd voor op zijn minst 3 weken werk!

Ik ben nu al ruim een week in Darwin en zit me sinds dag 2 al te vervelen... En omdat ik volgende week pas begin met werken, i.v.m. Pasen, hebben ik en een aantal vrienden besloten om Darwin voor een paar dagen te verlaten. We gaan de nationale parken rondom Darwin bezoeken, in het bijzonder Kakadu. Kakadu schijnt een van de betere nationale parken te zijn vanwege de mooie kloven, hoge watervallen en "pools".

Helaas hebben we geen 4-wheeldrive en kunnen we niet alles zien, maar we maken er het beste van!

Hoang

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer