Roadtrip Melbourne -Adelaide

De roadtrip was weer geweldig. De Great Ocean Road was geweldig.. echt mooie blauwe oceaan aan een mooie kust. Helaas viel het weer tegen, waardoor het mooier had kunnen zijn. We hebben de twaalf apostelen gezien en nog geprobeerd om op een goed plan te komen om 1 van de apostelen te stelen en te verkopen op e-bay, maar elk plan mislukte omdat we geen oplossing konden vinden om zo'n ding op mijn "roofrack" te vervoeren, zonder dat mijn auto plat als een dubbeltje werd. We zijn nu wel op een 7-jaarse plan gekomen, waarbij we ieder jaar terugkomen om een deel van stuk van 1 apostel af te bikken. We hopen dan dat we na 7 jaar wel een oplossing hebben gevonden voor het probleem.

We zijn ook naar de Grampians geweest. Dit is een national park met boswandelingen en mooie watervallen, waaronder je kan douchen. Helaas vanwege de bosbranden was alleen het noordelijk deel open. Dus we hebben geen watervallen gezien, maar hebben daar wel kangeroes gevoerd. Ze aten gewoon uit onze hand!

Voor de rest hebben we wilde koala's en emoe's gezien en ook bijna een kangeroe aangereden. Ons avondeten huppelde dus gewoonweg van ons weg :S....

Op de laatste dag kregen we problemen met de beide auto's. Mijn auto startte niet meer, maar dat was alleen de accu. Omdat hij de dag erna wederom niet meer startte heb ik een nieuw accu gekocht, kostte me $100,-.
De auto van Katja had grotere problemen. De radiator lekte en het reparen hiervan kostte haar $410! Maar beide auto's rijden weer en we gaan morgen op pad richting Perth! We hopen nu nog 2 personen mee te krijgen zodat we met 9 personen weggaan.

Hoang

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer