18 september terug in NL

Keb net mijn vlucht gewijzigd. Toen ik mijn vluchten boekte, had ik gewoon wat data opgegeven. Vandaag heb ik mijn terugreis gewijzigd. De vluchten die ik heb zijn:

29 juni Sydney - Taipei  (11:40 - 19:10)

29 juni Taipei - Hong Kong (21:30 - 23:15)

30 juni Hong Kong - Bangkok (11:40 - 13:25)

18 sept Bangkok -Amsterdam (02:25 - 09:10)

Zoals jullie zien sla ik in 1 keer Taipei en Hong Kong over. Taipei wilde ik toch niet zien, volgens mij is de enige waardige atractie daar de Taipei 101 (hoogste gebouw ter wereld). Hong Kong wilde ik best wel zien, maar het is best duur daar. Ik kom daar wel een ander keer terug, zodat ik van het echte Hong Kong kan genieten en niet op een houtje moet bijten.

En dan 2,5 maand ZO-azie!!!

Ik begin in Thailand. Naast Thailand ga ik zeker naar Vietnam en ga daar ook mijn familie opzoeken. Hoe en wat weet ik nog niet. Misschien backpacken over land via Laos of Cambodja. Of ik vlieg naar Hanoi of Saigon... De wijze waarop ik dan reis bepaal ik wel wanneer ik in Bangkok ben.

Want heb veel mensen ontmoet hiero, die al globale plannen hadden over hoe ze door ZO-azie zouden gaan en achteraf lees ik op hun site dat ze totaal anders reizen.

Ik zie jullie half september!!!

Hoang

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer