Vietnam

Hallo lui,

Ik ben alweer in Bangkok na 6 dagen Vietnam aangedaan te hebben. Ik heb in Vietnam voornamelijk mijn familie bezocht, in de watten gelegd en geluierd.

Het bezoeken van mijn famile was wel een beetje vreemd. Ik heb ze allemaal 5 jaar geleden wel bezocht maar ik herken ze niet echt meer en zij mij niet. Tel daarbij mijn gebrekkige Vietnamees nog eens bij op en je hebt een vreemde situatie.... Gelukkig ging ik met een nicht van me de familieleden ebzoeken en zij deed voornamelijk het woord.

Verder was het wel leuk om hen te onmoeten. Het enige minder leuke aspect was dat de meeste ooms en tantes een beetje op leeftijd beginnen te raken waardoor velen van hen ouderdoms ziektes hebben.

In de watten gelegd worden klinkt erg leuk, en dat is het ook!!! Alleen begint maar na een tijdje te vervelen... Je voelt je dan zo nutteloos. En ieder half uur vraagt me tante of mijn nicht of ik wel iets wil eten.... Na een tijdje eet ik het maar gewoon zodat ik er vanaf ben ipv afslaan omdat ik overvol ben.
Maar eerlijk is eerlijk, mijn nicht kan zeker goed koken!

Dat geluier spreekt voor zich... Na maanden gedoken te hebben en praktisch iedere dag bezig te zijn geweest, was het heerlijk om in de middag een siesta te houden!

En nu ben ik dus in Bangkok en dwalen mijn gedachten af naar mijn vlucht terug. Met die gedachte springt meteen een andere gedachte bij op en die is: IK WIL (NOG) NIET TERUG!!!
Stiekem had ik erover nagedacht om mijn vlucht een paar dagen te verzetten zodat ik nog een week naar Ko Tao kan gaan om te duiken. Ik mag nu namelijk voor de rest van mijn leven gratis duiken bij de duikschool waar ik mijn Dive Master heb behaald.

Maar ik heb besloten het toch maar niet te doen... te veel gerondslop in mijn laatste week...

Ik besef me nu opeens dat dit wel eens mijn laatste verhaal kan zijn dat ik op buitenlandse bodem op de site zet.... Nog 5 dagen... weet eigenlijk niet wat ik in die dagen ga doen.... Misschien souvenirs shoppen?? Ook niet echt denk ik.. ik zie alleen maar een hoop rotzooi hiero.... Achja ik verzin wel wat.. Mocht ik onverhoopt toch nog wat gedaan hebben dan zet ik het wel op de site.

Hoang

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer