Week 2

Hallo lui,

Week 2 is bijna ten einde en wij vervelen ons mateloos hier in Sydney. Dus dit wordt een kort verhaal. We hebben alles wat te doen is al gedaan en worden iedere dag wakker met de vraag wat we gaan doen. Dit resulteerd veelal in een gang naar het strand. We hebben dan ook nog teveel een vakantiegevoel. Van al deze trips heb ik foto's in de foto album ge-upload.

Om iedereen gerust te stellen, wij hebben nog geen niets gemerkt van de rellen hier. Er liep gisteren wel een demonstratie van 10.000 mensen langs onze hostel, maar gezien het aantal inwoners van 4 miljoen in Sydney vind ik het maar een demonstratie van niets.

Wij wachten nu echt met smart op de fesitviteiten rondom Kerst en Oud en Nieuw om vervolgens Sydney te verlaten.

Mijn eerste bevindingen van Sydney zijn iig:

DISLIKES

Wat echt slecht is in Sydney zijn de internetcafe's! Er zijn er zoveel en zowat allemaal doen het echt slecht. Of de intenet verbinding is zeer langzaam of je bent beperkt in je handelingen omdat al die andere backpackers voor jou allemaal shit op de PC heeft geinstalleerd. Zo heb ik vaak een gereageerd op een mail, maar kon deze vervolgens om de een of andere reden niet versturen!

Het is hier ook altijd een loterij om een kroeg in te komen. Als de uitsmijter denkt dat je al drank op hebt kom je er niet in. Ik heb er nooit last van, maar de lui met wie ik ga hebben er wel last van. De truc die de anderen nu hebben meegekregen is om zo emotioneelloos over te komen. Hoop dat het wek gaat werken.

Bier is DUUR!! Meer uitleg is niet benodigd!

LIKES

Tja, het weer... das zeker goed... iedere dag rond de 30 graden of hoger!

Het eten is GOEDKOOP als je weet waar je het kunt vinden. Je kan een maaltijd krijgen voor $5,-. 300 mg Biefstuk met aardappelpuree of patat of een 5 -tal andere gerechten., Dit komt neer op zo'n €3,-!!! Hiervoor ga ik dus echt geen aardappelen schillen en koken!

Het gemak waarmee je contact maakt met andere backpackers. Je ontmoet zoveel mensen hier en iedereen zit in dezelfde schuit dus je gaat heel gemoedelijk met elkaar om! Hierdoor gaan we vaak met een groep van de Hostel stappen, miaachien iets te vaak want het gaat nogal hard met het geld.

Sydney zelf. Er zijn veel parken en het is echt niet vervelend om de gehele centrum door te lopen. Het is voor een wereldstad echt schoon waardoor je zelf geen rotzooi op straat gooit, dus het is hier ook echt schoon.

Ik ga me maar eens verder vervelen! Misschien moet Ik eens af van dat vakantiegevoel en voor d egein maar eens werk gaan zoeken.........

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer